Over ons

Palais des Crêpes – het Crêpepaleis bezit een mooi vormgegeven pagodetent en is volledig zelfvoorzienend. Alles is aanwezig wat nodig is om voor u en uw gasten heerlijke crêpes te bereiden: Palais des Crêpes heeft een open keuken, wat het mogelijk maakt om LIVE mee te kunnen genieten hoe uw crêpe op professionele wijze wordt bereid.

cropped-header_palais_des_Crepes1.jpg

De verhuur van onze pagodetent inclusief ervaren crêpebakkers is altijd maatwerk. Het heeft daarom onze voorkeur om vooraf met u een prijs overeen te komen. Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Als u Palais des Crêpes/het Crêpepaleis wilt inhuren, dan wordt de prijs onder andere bepaald door het aantal crêpes, het aantal personen, het soort beleg, de uren en de reistijd. Wij bakken vanaf 20 personen.

Op de locatie waar u iets organiseert, bereiden wij vers, en verzorgen wij voor de ogen van uw gasten een verrassend Crêpes- en Wafellollyfestijn met een grote variatie aan zoete toppings.

Voor onze Franse crêpes gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige ingrediënten van Maalderij Bökkers. Vanzelfsprekend zijn wij HACCP gecertificeerd.

Voor de meest actuele informatie kunt u ons ook volgen op Twitter en Facebook

French crêpes op locatie: verrassende filmpjes wereldwijd.

French crêpe – streetfood London/Paris

French crepe – Patong Beach Phuket

French crêpe – Dubai

Julio the crazy crepe man – Mallorca

Waffllestick – The Ultimate Waffle on a Stick

Crêpes in Japan

Nutella Crepe in Paris