Crêpes en Wafellolly’s

Onze crêpes zijn zoet, gemaakt met verse ingrediënten en brengen u de culinaire traktatie van de straten van Frankrijk.

Een crêpe is een flensje die zijn oorsprong kent in het Franse Bretagne. De crêpe wordt gebakken van zeer dun beslag. Wij bakken onze crêpes altijd op traditionele wijze. Het beslag wordt op een grote platte bakplaat (doorsnede 40 cm) vakkundig uitgesmeerd met een deegverdeler, zodat er een heel dun flensje ontstaat. Al tijdens het bakken wordt de crêpe belegd en naar smaak voor u gevuld; vooral zoet beleg leent zich bij uitstek voor dit type beslag.

Flensjes Palais des Crêpes met ijs

Voorbeelden uit het Assortiment waarmee wij de Franse crêpes beleggen:

• Diverse Suikers • Nutella • Stroop • Honing • Appelmoes • Diverse soorten Jam • Chocoladesaus (Callebaut)  • Karamelsaus • Rozijnen • Crêpe Suzette (crêpe met suiker en Grand Marnier) • Boerenjongens Appel met kaneelsuiker • Verse aardbeien met slagroom • Verse aardbeien met aardbeien en chocoladesaus • Nutella met banaan • Banaan met advocaat en chocoladesaus • Vanilleijs met verse aardbeien/aardbeiensaus en slagroom • Vanilleijs/banaan/chocoladesaus en slagroom. Kortom: vele variaties mogelijk! Dat wordt lekker smullen.

Crêpe en Wafellolly’s

De variaties zijn vrijwel eindeloos en de resultaten smaken allemaal heerlijk.

Wafellolly's

Wafellolly’s zijn wafels op een stokje met een heerlijke zoete topping.

Wij stellen u met grote trots voor onze Wafellolly. Deze wafel heeft niet alleen een leuke uitstraling maar is ook lekker knapperig. Deze wafels worden bereid zoals de echte Brusselse wafels moeten zijn met het verschil dat deze op een stokje zitten en makkelijk te consumeren zijn. De wafellolly is  heerlijk met chocolade, poedersuiker of slagroom. Een echte aandachtstrekker voor de allerjongste (of jong voelende) onder ons.

Voor het downloaden van onze folder klikt u op de volgende link: Palais des Crêpes